Bieze quinoa 1kg bak

Share this page on social media:

Product Description

Trakteer je gasten met een glimlach op heerlijke fruitig-kruidige quinoasalade met deze rijkgevulde Quinoasalade van Bieze Professional.

Quinoasalade van Bieze Professional

Bieze Professional Quinoasalade is een lichtpittige quinoasalade verrijkt met cranberries, groenten, kikkererwten, rozijntjes en linzen. De ambachtelijk bereide salade smaakt met zijn korrelige, volle structuur, groente- en fruitstukjes, zoetkruidige smaak en oogstrelende uitstraling altijd naar meer. Deze wereldse salade is een culinaire parel uit de rijke Zuid-Amerikaanse keuken. Quinoasalade is veganistisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Kant-en-klare maaltijdsalade

Quinoasalade is een absolute topper bij de lunch, het buffet en de barbecue. Serveer er bijvoorbeeld knapperig versgebakken (stok)brood bij, bruschetta of toast. Of vul er halve paprika’s mee. De koelverse frisbruine salade is kant-en-klaar, en eenvoudig te verrijken met dagverse groenten, zoals groene asperges, of met fetakaas voor een niet-vega-variant. Zo zet je in no-time een heerlijk gerecht met een eigen twist op tafel. Varieer volop! Maak je creatie compleet met plakjes puntpaprika, rodebietblaadjes en stukjes verse bieslook.

In transparante bak

Bieze Professional Quinoasalade wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde maaltijdsalades, brood- en toastsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer

De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!

Product information

GTIN code: 8711145530445
Brand: Bieze
Product code: 1005206
Serie Professional
Country of origin België

Ingredients

gekookte quinoa 45% (water, quinoa), paprika 10.8%, linzen 10%, water, wortel 7.9%, cranberries 5%, kikkererwten 4%, rozijnen 3%, azijn, zout, suiker, ui 1.8%, kruiden en specerijen, zonnebloemolie, koolzaadolie, raapzaadolie, katoenzaadolie, natuurlijk aroma, gemodificeerd maïszetmeel, invertsuikerstroop, knoflook, munt 0.2%, citroensapconcentraat, saffloerconcentraat, kleurstof: paprika-extract, glucosestroop, antioxidant: E223 (SULFIET)/E300/E301, bevochtigingsmiddel: E422, conserveermiddel: E202/E262i/E325, voedingszuur: E270/E330, verdikkingsmiddel: E412/E433, zuurteregelaar: E509. Kan sporen bevatten van gluten, ei, melk, mosterd, soja, sesam, selderij, vis, schaal- en weekdieren.

Shelf life

Bewaarconditie Gekoeld
Minimum shelf life from delivery 19 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions Gekoeld bewaren: + 2°C tot + 7°C. Na openen beperkt houdbaar. Te gebruiken tot:

Certification

Grüne Punkt

Sensory features

Fragrance zoet en kruidig
Colour Bruin
Taste zoet

Sizes and weights

Net weight (g) 1000
Height (mm) 95
Depth (mm) 190
Width (mm) 127
Type verpakking Bulk
Gross weight (g) 1060

Nutritional values

Energy 818 kJ (195 kcal)
Fat 3.2 g
Saturates 0.4 g
Carbohydrate 33.4 g
Sugars 4.1 g
Fibre 4.6 g
Protein 1.2 g
Salt 1.15 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Molluscs May
Wheat May
Mustard May
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Celery May
Lactose May
Gluten May
Sulphur dioxide and sulphites (E220 - E228) E
Sesame May
Milk May
Fish May
Eggs May
Crustaceans May
Soybeans May