
Cookking Sint Jacobsschelp Prestige 4x190g
Product Description
Grote St-Jacobsvruchten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, gepresenteerd in een natuurschelp.
Product information
GTIN code: | 5414268501509 |
---|---|
Brand: | Cookking |
Product code: | 701622 |
Country of origin | België |
Ingredients
water, ROOM (MELK), 19% ST JACOBSNOOTJES, prei, witte wijn, SELDERIJ, grijze GARNALEN, gemodificeerd zetmeel, zonnebloem- en palmolie, ui, geconcentreerde VISbouillon, wortel, gelatine, KAAS (MELK, zout, stremsel), zout, glucose, MELKeiwit, peterselie, zetmeel, maltodextrine, zeewier, peper, peperextract, tijm, laurier, aroma, stabilisatoren: E407, E412, E466, emulgatoren: E322, E331, E339, E452, E471, kleurstof: E160a, zuurteregelaars: E270, E330, conserveermiddel: E210 |
Preparation method
Preparation method | Verwarmen |
---|
Shelf life
Bewaarconditie | Gekoeld |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 10 dagen |
Maximum storage temperature | 4 ˚C |
Minimum storage temperature | 0 ˚C |
Storage instructions | Koel bewaren (<4°C) |
Sensory features
Colour | Geel |
---|---|
Taste | Typische smaak |
Fragrance | Frisse geur |
Sizes and weights
Depth (mm) | 314 |
---|---|
Width (mm) | 242 |
Height (mm) | 70 |
Type verpakking | Bulk |
Gross weight (g) | 1143 |
Net weight (g) | 760 |
Nutritional values
Energy | 497 kJ (119 kcal) |
---|---|
Fat | 7.8 g |
Saturates | 3.4 g |
Carbohydrate | 5.4 g |
Sugars | 1.7 g |
Fibre | 0.3 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 0.7 g |
Sodium | 0.28 g |
Reference | 100 g |
Allergens
Allergen description
Oat | May |
---|---|
Spelt | May |
Rye | May |
Molluscs | E |
Wheat | May |
Kamut | May |
Allergeenvrij op basis van recept | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine |
Allergeenvrij op basis van recept | Noten |
Barley | May |
Allergeenvrij op basis van recept | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Mustard | May |
Celery | E |
Soybeans | May |
Gluten | May |
Milk | E |
Fish | E |
Eggs | May |
Crustaceans | E |
Allergeenvrij op basis van recept | Sesamzaad |