
Cookking Witte wijnsaus 650ml
Product Description
Onze zachte witte wijnsaus met sjalot, visfumet en room bevat eveneens wat Noilly Prat, droge Sherry en wat citroensap welke een uiterst fijne smaak teweeg brengt. Deze saus past uitstekend met allerhande vis- en schaaldiervarianten.
Productinformatie
EAN Code: | 5414268022622 |
---|---|
Brand: | Cookking |
Product code: | 700194 |
Land van oorsprong | België |
Ingredienten
ROOM (MELK), water, 5% witte wijn (SULFIET), VISfond (KABELJAUW- en KOOLVISbouillon, glucose, zout, maltodextrine, zonnebloemolie, zeewier, peper, tijm, laurier, emulgator: E322), sjalot, gemodificeerd maïszetmeel, sherry, noilly prat, citroensap, zout, peper, laurier, stabilisatoren: E406, E407 |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Magnetron |
---|
Houdbaarheid
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
---|---|
Bewaarinstructies | Koel bewaren (<7°C) |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 21 dagen |
Minimum bewaartemperatuur | 0 ˚C |
Sensorische kenmerken
Geur | Frisse geur |
---|---|
Smaak | Typische smaak |
Maten en gewichten
Hoogte (mm) | 102 |
---|---|
Breedte (mm) | 119 |
Diepte (mm) | 119 |
Brutogewicht (kg) | 0.679 |
Nettogewicht (kg) | 0.65 |
Voedingswaarden
Energie | 874 kJ (209 kcal) |
---|---|
Fat | 19.6 g |
Saturates | 11.4 g |
Carbohydrate | 6 g |
Sugars | 3.1 g |
Fibre | 0.1 g |
Protein | 2 g |
Salt | 1.3 g |
Sodium | 0.52 g |
Referentie | 100 g |
Allergenen
Allergen description
Mustard | May |
---|---|
Kamut | May |
Barley | May |
Oat | May |
Spelt | May |
Rye | May |
Molluscs | May |
Wheat | May |
Allergeenvrij op basis van recept | Aardnoten (pinda's) |
Celery | May |
Allergeenvrij op basis van recept | Noten |
Allergeenvrij op basis van recept | Sesamzaad |
Soybeans | May |
Gluten | May |
Sulphur dioxide and sulphites (E220 - E228) | C |
Milk | C |
Fish | C |
Eggs | May |
Crustaceans | May |
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine |