Jebo Patatas bravas 2kg

  • Code 702763
  • EAN-code 5414268112262
  • Shelf life 14 dagen
  • Availability from 25-03-2024 to 15-09-2024

Description

Gekruide ovengebakken aardappeltjes met chorizo in een zoetzuur laagje van zongedroogde tomaatjes.

Jebo Patatas Bravas

Deze kruidige patatas bravas van Jebo – naar een van oorsprong Spaans recept – is de ideale sidedish bij elke maaltijd en bovendien volledig gebruiksklaar. De aardappelen zijn in de oven gebakken met chorizo en hebben een krokant, zoetzuur jasje, maar zijn toch lekker beetgaar. De specerijen zorgen voor een pittige, lichtpikante smaak. Onze patatas bravas zijn enkel beschikbaar tijdens de lente- en zomermaanden.

Past bij elk gerecht

Jebo’s Patatas Bravas passen bij elk type gerecht. Wat dacht je van een Spaanse schotel? Of als papillot op de barbecue? De mogelijkheden zijn eindeloos! De patatjes kunnen op verschillende manieren worden opgewarmd: in de pan, oven, microgolfoven en zelfs op de barbecue. Dit product zit in een handige 2kg-verpakking. Bewaar altijd gekoeld.

Maaltijdcomponenten van Jebo

Met het uitgebreide aanbod aan maaltijdcomponenten van Jebo maken we jou het leven gemakkelijker! Zet moeiteloos de lekkerste variatie aan bijgerechten in je toonbank, zodat jij als foodspecialist de tijd hebt om je te focussen op de echte kern van jouw vakmanschap. Onze pasta’s, rauwkosten, aardappelsalades en granen zijn ook gemakkelijk te verwerken tot een volwaardige salade of maaltijd.
A question about this item?

Brand

Share this page on social media:

This might also be of interest