Jebo Smossalade met beenham 2,50kg

  • Code 700100
  • EAN-code 5414268060426
  • Shelf life 14 dagen

Description

Deze unieke salade is opgebouwd in laagjes van malse beenham, versgekookte eieren en groene erwtjes. Een gegarandeerd succesnummer!

Jebo Smossalade Met Beenham

Smossalade met beenham van Jebo is een kleurrijke salade opgebouwd uit laagjes smaakvolle ingrediënten, zoals beenham, gekookt ei, worteltjes, groene erwten en een zachte saus met heerlijke kruiden en specerijen. De bovenkant van de salade is rijkelijk versierd met plakjes verse tomaat, gekookt ei en gehakte bieslook. Als je alle onderdelen in één hap samen eet, zorgt deze smossalade voor een verrukkelijk smakenpallet! De bijzondere vleessalade smaakt heerlijk op een broodje (zoals een broodje smos) en presenteert dankzij zijn laagjes en garnering mooi in een glazen potje.

Huisgemaakt van de beste ingrediënten

De kant-en-klare Jebo-salade van malse beenham, ei en groenten is huisgemaakt in onze eigen ambachtelijke productiekeuken, met alleen de beste ingrediënten. Hij wordt geleverd in een pot van 2,5 kilo die mooi oogt in de toonbanken en waar je de smossalade gemakkelijk uit kunt scheppen. Probeer ook de andere premiumsalades van Jebo en verras je klanten telkens weer met een kwaliteitsvolle, lekkere smeersalade.
A question about this item?

Brand

Share this page on social media:

This might also be of interest