Jebo Tonijn pikant 1 kg

  • EAN-code 5414268700193
  • Shelf life 26 dagen
  • Availability

Description

Beleg je broodjes met de heerlijk pittige tonijnsalade Tonijn Pikant van Jebo en laat je klanten genieten van pure kwaliteit.

Jebo Tonijn Pikant

Tonijnsalade Tonijn Pikant van Jebo is een lekker pittige brood- en toastsalade boordevol verse tonijn. De ambachtelijke vissalade is rijkelijk gevuld met duurzaam gevangen tonijn met het MSC-label. De unieke saus op basis van huisgemaakte mayonaise en pittige kruiden maakt de smeersalade heerlijk smeuïg en zorgt voor een volle, rijke en natuurlijke smaak. Dankzij de mooie, stevige structuur is de vissalade uitstekend smeerbaar.

Broodje pittige tonijnsalade

Deze pikante tonijnsalade smaakt heerlijk als broodbeleg op alle soorten brood en broodjes en op toastjes. De vissalade is ook lekker op bijvoorbeeld pitabroodjes en tortillawraps, doet het goed in een maaltijdsalade, is een perfecte basis voor een bijzonder voorgerecht en smaakt geweldig in een gevulde perzik, komkommer, vleestomaat of paprika. Vissalade Tonijn Pikant van Jebo is na openen 26 dagen houdbaar. Bewaar de tonijnsalade altijd gekoeld en droog.

Superieure vissalades van Jebo

De vissalades van Jebo staan bij versspecialisten bekend om hun superieure kwaliteit. De premiumsalades worden huisgemaakt in onze eigen ambachtelijke productiekeuken. Daarbij gebruiken we verse vis uit de haven van Zeebrugge, die we aanvullen met alleen de beste ingrediënten. Zo garanderen we een stabiele topkwaliteit met een hoog percentage verse vis en volle, rijke smaken, waarmee je je als visspecialist of broodjeszaak direct onderscheidt in kwaliteit en aanbod. Bekijk ons assortiment versevissalades en probeer ook de andere smaken.
A question about this item?

Brand

Share this page on social media: