
Kreeftensoep 4 x 950ml
Product Description
Een kreeftensoep volgens de regels van de kunst met een echte bisque. Deze feestelijke soep is heerlijk pittig en mag gerust verrijkt worden met een klein scheutje room.
Productinformatie
EAN Code: | 5414268500830 |
---|---|
Brand: | Cookking |
Product code: | 2000414 |
Land van oorsprong | België |
Ingredienten
water, 8% KREEFTvlees, witte wijn, 5% ROOM (MELK), tomaten, ui, SELDERIJ, wortelen, KREEFTENfond (extracten (VIS, KREEFT, MOSSEL, GARNAAL), maltodextrine, zout, zonnebloemolie, wortelextract, tomatenpuree, gistextract, zonnebloemlecithine, aroma), tomatenpuree, cognac, gemodificeerd zetmeel, VISfond (KABELJAUW- en KOOLVISbouillon, glucose, zout, maltodextrine, zonnebloemolie, zeewier, peper, tijm, laurier, emulgator: E322), zonnebloem- en koolzaadolie, zout, MOSTERD, citroensap, look, suiker, cayennepeper, aroma, stabilisatoren: E406, E407, emulgator: E322 |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Magnetron |
---|
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Gekoeld |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 21 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 0 ˚C |
Bewaarinstructies | Koel bewaren (<7°C) |
Sensorische kenmerken
Kleur | Oranje |
---|---|
Smaak | Typische smaak |
Geur | Frisse geur |
Maten en gewichten
Breedte (mm) | 146 |
---|---|
Hoogte (mm) | 103 |
Brutogewicht (kg) | 1.024 |
Diepte (mm) | 146 |
Nettogewicht (kg) | 1 |
Voedingswaarden
Energie | 245 kJ (59 kcal) |
---|---|
Fat | 3.5 g |
Saturates | 1.1 g |
Carbohydrate | 4.3 g |
Sugars | 1.3 g |
Fibre | 0.33 g |
Protein | 2.5 g |
Salt | 1.1 g |
Sodium | 0.44 g |
Referentie | 100 g |
Allergenen
Allergen description
Wheat | May |
---|---|
Mustard | C |
Allergeenvrij op basis van recept | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine |
Allergeenvrij op basis van recept | Noten |
Allergeenvrij op basis van recept | Sesamzaad |
Allergeenvrij op basis van recept | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Molluscs | C |
Soybeans | May |
Gluten | May |
Milk | C |
Fish | C |
Eggs | May |
Crustaceans | C |
Celery | C |