Bieze coleslaw Amerikaans 3kg emmer

Share this page on social media:

Description du produit

Trakteer je gasten met een glimlach op heerlijke frisse rauwkostsalade met deze rijkgevulde hartig-zoete Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade van Bieze Professional.

Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade van Bieze Professional

Bieze Professional Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade is een frisse salade in een romige dressing met een mildzoete combinatie van verse witte kool en wortel. De kleurige wittekoolsalade is bereid met aandacht en zorg voor kwaliteit en bevat uitsluitend ingrediënten vers van het land. Met zijn volle structuur, beetvaste groenten, friszoete, hartige tonen en oogstrelende uitstraling smaakt deze rauwkostsalade altijd naar meer. Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade is vegetarisch en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Kant-en-klare rauwkostsalade

Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade is een absolute topper bij de barbecue, in een buffet, als garnering, tijdens de lunch of in de saladebar. Serveer er bijvoorbeeld knapperig versgebakken (stok)brood bij, bruschetta of toast. De koelverse wit-oranje salade is kant-en-klaar, en eenvoudig te verrijken met verse ingrediënten. Zo zet je in no-time een heerlijk gerecht met een eigen twist op tafel, zoals een American coleslaw met bleekselderij, appel en rozijnen. Varieer volop!

In handige kunststof emmer

Bieze Professional Coleslaw Amerikaanse Stijl Rauwkostsalade 3kg wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde rauwkostsalades, brood- en toastsalades, maaltijdsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer

De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!

Productinformatie

EAN Code: 8711145230536
Brand: Bieze
Product code: 700307

Information produit

Serie Professional
Pays d'origine Duitsland

Ingrédients

chou blanc 60%, huile de navette, eau, LAIT 6% entier, carotte 4%, CRÈME 3%, sirop de sucre inverti, JAUNE D'ŒUF fermier, vinaigre, herbes et épices, sel, GRAINES DE MOUTARDE, sucre, amidon de maïs, dextrose, acidifiant: acide malique/citrique/tartrique/acétique, édulcorant: saccharine, stabilisant: gomme de guar/de xanthane, conservateur: E202/E211, arôme (contient SOJA)

Durée de vie

Instruction de stockage Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Gekoeld bewaren: + 2°C tot + 7°C. Na openen beperkt houdbaar.
Durée de conservation minimale à compter de la livraison 20 dagen
Température de stockage maximale 7 ˚C
Température minimale de stockage 2 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld

Certification

Society of the Plastics Industry

Caractéristiques sensorielles

Couleur crème met oranje
Goût fris, zoet en hartig
Odeur producttypisch

Dimensions et poids

La taille (mm) 125
Largeur (mm) 215
Poids brut (g) 3150
Profondeur (mm) 215
Poids net (g) 3000

Valeurs nutritionnelles

Energie 661 kJ (160 kcal)
Graisses 13.6 g
Acides gras saturés 1.8 g
Glucides 6.6 g
Sucres 5.8 g
Protéines 1.3 g
Sel 0.52 g
Référence 100 g

Les allergènes

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Lactose C
Moutarde C
Fève de soya C
Lait C
Oeufs C
Allergeenvrij op basis van recept Gluten

This might also be of interest