Bieze salade de pâtes méditerranéenne seau de 3kg

Share this page on social media:

Description du produit

Trakteer je gasten met een glimlach op verrukkelijke mediterrane pastasalade met deze rijkgevulde, zoetkruidige Pasta-Mediterraansalade van Bieze Professional.

Pasta-Mediterraansalade van Bieze Professional

Bieze Professional Pasta-Mediterraansalade is een rode pastasalade op basis van tomaat, rijk gevuld met paprika en prei en verfijnd met een mix van verrassende specerijen. De ambachtelijk bereide salade smaakt met zijn beetvaste pasta, lekkere groentestukjes, zoetkruidige tomatensmaak en oogstrelende uitstraling altijd naar meer. Deze wereldse salade is een culinaire parel uit de rijke mediterrane keuken. Pasta-Mediterraansalade is vegetarisch en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Kant-en-klare maaltijdsalade

Pasta-Mediterraansalade is een absolute topper bij de lunch, het buffet en de barbecue. Serveer er bijvoorbeeld knapperig versgebakken (stok)brood bij, bruschetta of toast. De koelverse dieprode salade is kant-en-klaar, en eenvoudig te verrijken met dagverse groenten, (vegetarische) kipstukjes en vegan pesto. Of maak een vrolijke, roodgroene gemengde salade met mozzarella en gescheurde basilicum. Zo zet je in no-time een heerlijk gerecht met een eigen twist op tafel. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat veldsla, basilicum, komkommerschijfjes, snackpaprikaatjes en trostomaatjes.

In handige kunststof emmer

Bieze Professional Pasta-Mediterraansalade wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde maaltijdsalades, brood- en toastsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer

De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!

Productinformatie

EAN Code: 8711145505306
Brand: Bieze
Product code: 700336

Information produit

Serie Professional
Pays d'origine Duitsland

Ingrédients

pâtes cuites 40% (eau, SEMOULE DE BLÉ dur, blanc d'ŒUF de poule, sel), mélange de légumes 26% (poivron 15%, poireau 6%, tomate 4%, aubergine 1%), eau, sucre, vinaigre, huile de navette, huile de tournesol, sel iodé, épices, sel, dextrose, acidifiant: acide citrique, antioxydant: acide ascorbique, stabilisant: gomme de xanthane, conservateur: E202/E211.

Durée de vie

Durée de conservation minimale à compter de la livraison 20 dagen
Température de stockage maximale 7 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld
Instruction de stockage Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Gekoeld bewaren: + 2°C tot + 7°C. Na openen beperkt houdbaar.
Température minimale de stockage 2 ˚C

Certification

Society of the Plastics Industry

Caractéristiques sensorielles

Odeur product typisch
Couleur Rood
Goût product typisch

Dimensions et poids

La taille (mm) 141
Type verpakking Bulk
Poids net (g) 3000
Poids brut (g) 3150
Profondeur (mm) 198
Largeur (mm) 198

Valeurs nutritionnelles

Energie 501 kJ (119 kcal)
Graisses 2.5 g
Acides gras saturés 0.2 g
Glucides 20 g
Sucres 9 g
Protéines 3 g
Sel 1.21 g
Référence 100 g

Les allergènes

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Blé C
Gluten C
Oeufs C
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd