Bieze pastasalade pesto 3kg emmer

Share this page on social media:

Description du produit

Trakteer je gasten met een glimlach op heerlijke friskruidige pasta-pestosalade met zongedroogde tomaten met deze rijkgevulde Pasta-Pestosalade van Bieze Professional.

Pasta-Pestosalade van Bieze Professional

Bieze Professional Pasta-Pestosalade is een groene pastasalade op basis van pesto, met smaakvolle zongedroogde tomaten, verrijkt met een mix van verrassende specerijen. De ambachtelijk bereide salade smaakt met zijn beetvaste pasta en tomaten, friskruidige smaak van tomaten-basilicumsmaak en oogstrelende uitstraling altijd naar meer. Deze wereldse salade is een culinaire parel uit de rijke Italiaanse keuken. Pasta-Pestosalade is vegetarisch en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Kant-en-klare maaltijdsalade

Pasta-Pestosalade is een absolute topper bij de lunch, het buffet en de barbecue. Serveer er bijvoorbeeld knapperig versgebakken (stok)brood bij, bruschetta of toast. De koelverse dieprode salade is kant-en-klaar, en eenvoudig te verrijken met extra groenten, vlees of vis. Geef er bijvoorbeeld een Chinees tintje aan met surimi, garnalen, peultjes, puntpaprika, Spaanse peper en gemberpasta. Of maak een gemengde groene salade met mozzarella en gescheurde basilicum. Zo zet je in no-time een heerlijk gerecht met een eigen twist op tafel. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat sesamzaad, veldsla, minibolletjes mozzarella, pijnboompitten en trostomaatjes.

In handige kunststof emmer

Bieze Professional Pasta-Pestosalade wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde maaltijdsalades, brood- en toastsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer

De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!

Productinformatie

EAN Code: 8711145505320
Brand: Bieze
Product code: 700337

Information produit

Serie Professional
Pays d'origine Duitsland

Ingrédients

pâtes cuites 51% (semoule DE BLÉ, eau, OEUF fermier, blanc d’OEUF de poule, sel), eau, huile de navette, tomates séchées 7,5% (tomate, huile de tournesol, sel, vinaigre), pesto au basilic 4% (basilic 61%, huile de navette, huile d’olive, sel, ail), sucre, vinaigre, ail 1%, conservateur: E202/E211, sel, dextrose, épices (contient du CÉLERI), stabilisant: gomme de xanthane, extraits de levure.

Durée de vie

Instruction de stockage Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Gekoeld bewaren: + 2°C tot + 7°C. Na openen beperkt houdbaar.
Durée de conservation minimale à compter de la livraison 20 dagen
Température de stockage maximale 7 ˚C
Température minimale de stockage 2 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld

Certification

Society of the Plastics Industry

Caractéristiques sensorielles

Couleur crème met groen en rood
Goût naar pesto en zongedroogde tomaten
Odeur product typisch

Dimensions et poids

La taille (mm) 141
Largeur (mm) 198
Poids brut (g) 3150
Profondeur (mm) 198
Poids net (g) 3000

Valeurs nutritionnelles

Energie 847 kJ (203 kcal)
Graisses 13.5 g
Acides gras saturés 1.2 g
Glucides 16.5 g
Sucres 3 g
Protéines 3 g
Sel 0.7 g
Référence 100 g

Les allergènes

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Blé C
Céleri C
Gluten C
Oeufs C
Allergeenvrij op basis van recept Melk

This might also be of interest