Bieze salade Bretonse kip 1kg bak

Share this page on social media:

Description du produit

Trakteer je gasten met een glimlach op verrukkelijke Bretonse kipsalade met deze rijkgevulde, friszoete Kipsalade Bretonse Stijl van Bieze Professional.

Kipsalade Bretonse Stijl van Bieze Professional

Bieze Professional Kipsalade Bretonse Stijl is een verrukkelijke, ambachtelijk bereide salade van grove stukken malse kip in een salademayonaise, op smaak gebracht met kruiden en een mix van verse prei, paprika en appel. Met zijn stevige bite, friszoete kipsmaak en glanzend oranje kleur is dit culinaire pareltje uit de Franse regio Bretagne een onmisbare delicatesse bij ontbijt, brunch, lunch en borrel. Kipsalade Bretonse Stijl is glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Heerlijk op brood en toast

Kipsalade Bretonse Stijl smaakt heerlijk op brood en toast, en laat zich ook prima serveren op bagels, wraps en knapperig versgebakken (stok)brood en bruschetta. Maak er je eigen specialiteit van door zelf verse ingrediënten of een kleurrijke garnering toe te voegen, zoals blokjes ananas en stukjes (geblancheerde) bleekselderij. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat grove stukken ei, reepjes appel en bieslook.

In transparante bak

Bieze Professional Kipsalade Bretonse Stijl wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde brood- en toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer

De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!

Productinformatie

EAN Code: 8711145508352
Brand: Bieze
Product code: 700330

Information produit

Serie Professional
Pays d'origine Duitsland

Ingrédients

poulet 30%, huile de navette, eau, paprika 12%, poireau 10%, pomme 9%, sucre, aubergine, JAUNE D'OEUF fermier, épices, sel, amidon de maïs, amidon de maïs modifié, vinaigre, correcteur d'acidité: E262, dextrose, maltodextrine, extraits de levure, hydrolysat de protéines végétales, extraits d'épices, stabilisant: gomme de guar/gomme de caroube/gomme de xanthane, conservateur: E202/E211, concentré de carotte, huile de tournesol, arôme. Malgré toutes nos précautions, la viande peut contenir des restes d’os.

Durée de vie

Instruction de stockage Ten minste houdbaar tot: zie deksel. Gekoeld bewaren: + 2°C tot + 7°C. Na openen beperkt houdbaar.
Durée de conservation minimale à compter de la livraison 20 dagen
Température de stockage maximale 7 ˚C
Température minimale de stockage 2 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld

Certification

Society of the Plastics Industry

Caractéristiques sensorielles

Couleur Oranje
Goût product typisch
Odeur product typisch

Dimensions et poids

La taille (mm) 91
Poids brut (g) 1049
Profondeur (mm) 118
Largeur (mm) 173
Poids net (g) 1000

Valeurs nutritionnelles

Energie 991 kJ (239 kcal)
Graisses 18.2 g
Acides gras saturés 1.6 g
Glucides 7.8 g
Sucres 5.8 g
Protéines 10 g
Sel 1.16 g
Référence 100 g

Les allergènes

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Oeufs C
Allergeenvrij op basis van recept Noten

This might also be of interest