



Jebo Pasta pepperonata 2 kg
Productomschrijving
Schelpenpasta "Orecchiette" in een getomateerde saus met kasselrib, gegrilde paprika en heerlijke pecorino kaas.
Productinformatie
EAN | 5414268060525 |
---|---|
Merk | JEBO |
Productcode | 700110 |
Land van oorsprong | België |
Ingrediënten
43% gekookte pasta (water, TARWEbloem (GLUTEN)), 14% paprika, tomatenpulp en -concentraat, gerookt spek (varkensvlees, zout, dextrose, glucosestroop, kruiden, specerijen, aroma's (bevat SOJA), antioxidanten: E301, E331, conserveermiddelen: E262, E250), ui, olijfolie, water, KAAS (MELK, zout, stremsel), groentefond (groente-extracten (champignon, ui, wortel, SELDERIJ, prei), maltodextrine, zonnebloemolie, zout, water, glucose, aroma, suikercaramel, emulgatoren: E322, E471), zout, suiker, kruiden (look, SELDERIJ), specerijen, azijn, citroensap, gemodificeerd maïszetmeel, conserveermiddelen: E202, E211, kleurstof: E160c, voedingszuur: E575 |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Kant-en-klaar |
---|
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Gekoeld |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 14 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | 4 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 0 ˚C |
Bewaarinstructies | Koel bewaren (<4°C) |
Sensorische kenmerken
Kleur | Wit |
---|---|
Smaak | Typische smaak |
Geur | Frisse geur |
Maten en gewichten
Diepte (mm) | 308 |
---|---|
Breedte (mm) | 240 |
Hoogte (mm) | 60 |
Type verpakking | Bulk |
Brutogewicht (kg) | 2.078 |
Nettogewicht (kg) | 2 |
Voedingswaarden
Energie | 596 kJ (142 kcal) |
---|---|
Vetten | 6.8 g |
Verzadigde vetzuren | 1.7 g |
Koolhydraten | 15.8 g |
Suikers | 2.6 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 4.6 g |
Zout | 1.3 g |
Natrium | 0.52 g |
Referentie | 100 g |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Weekdieren | K |
---|---|
Allergeenvrij | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij | Lupine |
Allergeenvrij | Noten |
Allergeenvrij | Sesamzaad |
Allergeenvrij | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Mosterd | K |
Tarwe | M |
Sojabonen | M |
Gluten | M |
Melk | M |
Vis | K |
Eieren | K |
Schaaldieren | K |
Selderij | M |