Jebo Tricolore pasta met zeevruchten 2 kg

  • Code 700109
  • EAN 5414268060662
  • Houdbaarheid 14 dagen

Omschrijving

In huis gekookte pasta tricolore in een heerlijke vinaigrette, rijk gevuld met fijne zeevruchten zoals rivierkreeft en roze en grijze garnalen. Een echt zeefestijn!

Jebo Tricolorepasta met Zeevruchten

Deze kleurrijke pasta van Jebo is een feest voor het oog en de tong! De tricolorepasta is rijkelijk gevuld en zit boordevol lekkers van de zee: rivierkreeft en roze en grijze garnalen. De ui, tomaat en lichte dressing zorgen voor een frisse smaak. Een waar succesnummer voor alle visliefhebbers.

Veelzijdig te serveren

Jebo’s Tricolorepasta met Zeevruchten kan worden geserveerd op tal van manieren: van een bijgerecht bij een barbecue tot een volwaardige maaltijdsalade, en nog veel meer. Dit product is verpakt per 2kg. Bewaar altijd gekoeld.

Maaltijdcomponenten van Jebo

Met het uitgebreide aanbod aan maaltijdcomponenten van Jebo maken we jou het leven gemakkelijker! Zet moeiteloos de lekkerste variatie aan bijgerechten in je toonbank, zodat jij als foodspecialist de tijd hebt om je te focussen op de echte kern van jouw vakmanschap. Onze pasta’s, rauwkosten, aardappelsalades en granen zijn ook gemakkelijk te verwerken tot een volwaardige salade of maaltijd.
Een vraag over dit artikel?

Merk

Deel dit product via sociale media